Penja aquí les notícies que trobis que tinguin que veure amb els riscos mediambientals!

diumenge, 31 de gener del 2010

Reallotjats a dos hotels els veïns de 24 habitatges d'Eskoriatza (Gipuzkoa) afectades per una esllavissada

Els veïns de 24 habitatges de quatre portals del carrer Aranburu-Zabala d'Eskoriatza, desallotjats aquest matí al produir-se un despreniment de terres, seran reallotjats a dos hotels d'aquesta localitat guipuscoana, fins que l'Ajuntament determini que poden tornar a casa.

Segons va informar l'Ertzaintza a Europa Press, el corriment de terres, degut a les intenses pluges de les últimes hores, es va produir a les vuit d'aquest matí, trencant la paret i la finestra d'un primer pis i desplaçant el llit d'una habitació, sense que es registressin danys personals.

Les terres caigudes cobreixen el primer pis i quasi arriben al segon del número 26 del carrer Aranburu-Zabala d'Eskoriatza. Per precaució i per evitar més danys, es van desallotjar els veïns de tres portals annexos a l'afectat pel despreniment.

Un tècnic d'atenció d'emergències i personal municipal es van acostar al lloc per examinar els danys. Finalment, l'alcalde va informar que els veïns no podran tornar a casa fins d'aquí a un o dos dies, de manera que seran allotjats en hotels.

Notícia de: Ecodiario

Pujada per: Alicia Martínez i Cristina Mangas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada