Penja aquí les notícies que trobis que tinguin que veure amb els riscos mediambientals!

dimarts, 9 de març del 2010

El despreniment d'una vessant a Màlaga provoca importants danys a tres habitacles de Casarabonela.

Des de dissabte passat, el CPBM ha realitzat una vintena d' intervencions a catorze municipis de la província.
Efectius del cos de bombers han inspeccionat les cases afectades i han acordonat la zona aconsellant que no accedeixin a elles pel risc de nous despreniments del terreny


Beatriz Gavira/diarioDirecto 08/03/10

Aquest matí ha tingut lloc el despreniment d'una vessant en Casarabonela, Màlaga, que ha afectat a tres habitacles, pel que ha sigut precisada la intervenció del Consorci Provincial de Bombers de Màlaga (CPBM). Dues de les cases han sofert importants danys pel despreniment, tot i que no s' han produït danys personals.

Els efectius del CPBM han inspeccionat les cases afectades i han acordonat la zona aconsellant, en coordinació amb l'alcalde del municipi, l'accés a les cases pel risc de nous despreniments.
Així mateix, un habitacle de Cuevas de San Marcos ha resultat afectat el passat vespre, al voltant de les 1:10 hores pel trencament d'un mur com a conseqüència de la càrrega d'aigua. Efectius del CPBM han inspeccionat la casa i han informat al propietari del risc de caiguda d'un altre mur, per això els ocupants de la casa han decidit passar la nit a casa d'uns familiars.

Des de dissabte passat, el CPBM ha realitzat una vintena d' intervencions a catorze municipis de la província.

Cristina Mangas i Alícia Marínez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada