Penja aquí les notícies que trobis que tinguin que veure amb els riscos mediambientals!

dimecres, 1 de setembre del 2010

Segueix actiu l'incendi d'Ourense que ja ha arrasat més de mil hectàrees

El conseller de Medi Rural de la Xunta de Galícia, Samuel Juárez, ha informat que l'incendi registrat al municipi de Laza (Ourense) continua actiu i ja ha arrasat més de mil hectàrees des que es va originar fa dos dies.

Diversos bombers treballen en les tasques d'extinció de l'incendi originat a la parròquia de Camba, al municipi de Laza, a Orense. Pablo Araujo | EFE
En declaracions a RNE, Juárez ha manifestat la seva esperança que el foc es pugui controlar al llarg del dia amb la intervenció dels mitjans aeris, que no poden operar a la nit, però ha reconegut que es tracta d'un incendi "molt difícil" per les característiques de la zona on s'ha originat.

A més, ha recordat que no ha plogut a la província d'Ourense al llarg de tot l'estiu, i que per això el terra "està en unes condicions en què el combustible crema amb molta facilitat". El conseller no s'ha mostrat gaire optimista sobre les pluges previstes per avui, ja que es preveuen pluges de caràcter tempestuós però no precipitacions generalitzades que ajudin en les tasques d'extinció del foc.

Dimecres, 1 de setembre del 2010 - 10:53h.

El Periódico

Cristina i Alicia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada